Black Clover Capitolul 311 Data lansării, ora și spoilerele dezvăluite

Trifoiul Negrufanii așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială a capitolului 311; Ei bine, iată tot ce trebuie să știți despre programul de lansare al viitorului capitol.

lui Yūki TabataTrifoiul Negrumanga este una dintre cele mai populare manga japoneze. Încă nu știm nimic despre continuarea adaptării anime, dar, din fericire, seria manga este încă în desfășurare.

Ultimele capitole aleTrifoiul Negruau fost grozave, în principal din cauza bătăliei dintre Zenon și Yuno. Lupta dintre ambele personaje este încă în desfășurare, iar fanii se întreabă cine va ieși învingător; Ei bine, datorită spoilerelor recente, avem în sfârșit un răspuns la această întrebare.

Când apare capitolul 311 Black Clover?

Data eliberării

Capitolul 311 dinTrifoiul Negruse confirmă apariția duminică, 31 octombrie 2021.

Din fericire, când scriu această postare, nu se știe că următorul capitol va fi amânat. Deci, vă puteți aștepta ca manga să urmeze un program săptămânal de lansare pentru moment. Puteți citi ultimele trei capitole aleTrifoiul Negrupe Vedea gratuit. Cu toate acestea, aveți nevoie de un abonament Shonen Jump pentru a debloca restul capitolelor.

Timpul de eliberare

Viz Media va actualiza biblioteca cu noulTrifoiul Negrucapitol la miezul nopții JST (ora standard a Japoniei). Cu toate acestea, rețineți că momentul lansării poate varia în funcție de regiunea dvs.



Oricum, dacă momentul de mai sus nu se schimbă, iată când vă puteți aștepta ca capitolul 311 să ajungă în aceste regiuni:

  • Ora Pacificului: 10:00 PDT
  • Ora centrală: 12 PM CDT
  • Ora estică: 1 PM EDT
  • Ora Marii Britanii: 18:00 BST

Black Clover Capitolul 311 Spoilers

Potrivit unor scurgeri recente, următorul capitol manga este intitulat„Întoarce-te în viață.”Interesant, vom vedea că Zenon, membru al triadei Întunecate, a fost învins după ce i-a fost rupt pieptul de către Yuno.

Zenon încă se gândește de ce a pierdut împotriva lui Yuno, ceea ce vine și ca o surpriză pentru Asta. Morris, după ce a copleșit-o pe Dorothy, remarcă că cele trei Triade Întunecate nu mai sunt necesare pentru ca Adventul să continue. Nici măcar trădarea lui Lotus nu este suficientă pentru a-l opri pe Morris, iar în ultimele sale momente, Lotus se gândește la familia sa. În cele din urmă, Black Bulls intră și declară că sunt aici pentru a o lua înapoi pe Yami.

Desigur, este posibil ca aceste spoilere să nu fie complet exacte, așa că asigurați-vă că citiți capitolul oficial când va sosi în acest weekend pe Viz.