Ora de începere și cum să descărcați Beta deschisă New World

În urma succesului luiLume nouaBeta închisă, o nouă beta deschisă va avea loc săptămâna aceasta, la care toată lumea să poată participa.

Cu puțin timp până la începerea Open Beta, jucătorii vor fi nerăbdători să știe la ce oră pot să sară, plus ce pași trebuie să fie făcuți pentru a o descărca. Deci, iată tot ce trebuie să știți.

La ce oră faceLume nouaVino Beta deschisă?

Potrivit oficialuluiLume nouaÎn postarea anunțului Open Beta, jucătorii vor putea să intre joi, 9 septembrie, la următoarele ore:

  • 7:00 PT
  • 10 AM ET
  • 15:00 BST

Open Beta se va încheia duminică, 12 septembrie, la următoarele ore:

  • 23:59 PT (12 septembrie)
  • 02:59 ET (13 septembrie)
  • 07:59 BST (13 septembrie)

Cum să descărcați și să jucați versiunea beta

ACTUALIZAȚI: Contul oficial de Twitter pentruLume nouaa lansat un ghid pas cu pas pentru obținerea accesului la versiunea beta, consultați tweet-ul de mai jos pentru detalii.

POVESTE ORIGINALA: Jucătorii vor putea accesa doarLume nouaDeschideți beta prin Steam. Deci, dacă vrei să joci, va trebui descărcați Steam și creează un cont gratuit.

Odată ce jucătorii sunt configurați pe Steam, navigați la Lume nouaPagina magazinului . Începând cu 8 septembrie la ora 7:00 PT, jucătorii vor putea solicita acces la beta prin intermediulLume nouaPagina Magazinului Steam.

Este posibil ca jucătorii să fie nevoiți să aștepte să li se acorde acces, dar după aprobare, ei vor avea apoi opțiunea de a descărca Open Beta prin Biblioteca lor Steam.

Pentru mai multe detalii despreLume nouaDeschide Beta, vezi oficial Întrebări frecvente pentru dezvoltatori . Sau, pentru detalii despre funcția Playtest a Steam, consultați oficial Site-ul Steam .

Progresul în beta deschisă se va transfera la versiunea completă?

Din păcate, dezvoltatorii au dezvăluit că orice progres realizat în Beta deschisă din acest weekend NU va fi transferat la lansarea completă a jocului.

Progresul va fi șters între versiunea beta deschisă și lansare.